Rulouri de piept de pui cu hribi

de Sylvia in Pui, 16 Apr 2010 | 7665 vizualizari

 

Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru ca a iesit o bunatate de pui foarte aromat si fraged. Reteta originala era cu piept de curcan, hribi, cascaval, ardei , ceapa si usturi verde eu am adaptata putin la compozitie ca mi-a lipsit ceapa si usturoiul verde si am pus piept de pui. Acesta este reteta originala http://www.bucataras.ro/retete/5570/rulouri-de-curcan-cu-hribi.html.

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane de
  • 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel,
  • cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat) ,
  • 8 fasii de ardei rosu,
  • 4 fasii de cascaval,
  • verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu,
  • sare,
  • piper,
  • 30 ml ulei de masline,
  • cativa fulgi de unt,
  • o ligura de sos de soya,
  • 100 ml apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de piept de pui cu hribi:

 Preparare: batem bucatile de carne si le condimentam cu sare si piper. Asezam apoi pe fiecare bucata catia hribi rehidratati ( eu i-am rehidratat cu 100 ml de apa la microunde lasati pe putere maxima 3 minute), o feliuta de cascaval, 2 fasii de ardei si verdeata maruntita .

  Rulam dupa aceea bucatile de piept de pui si le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ele amestecul de apa cu ulei si sos de soya, mai presaram putina sare, cativa fulgi de unt si putin cascaval ras si verdeata.

 Se dau la cuptor primele 15 minute acoperite cu o folie de aluminiu si apoi eu i-am lasat inca 10 minute fara folie sa se rumeneasca putin.

   Au iesit minunate, rumenite si foarte aromate  este o reteta excelenta  multumesc inca o data Oana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:09

Ma bucur ca va plac, este bestiala reteta Oanei merita inca un de la mine.

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:30

hribii au o aroma deosebita , si daca sunt si preparati de Sylvia nu mai stau pe ganduri

Ina 1

18.04.2010, 08:51

aoleeeeu, cum arata! Felicitari, Sylvia!!
Bre, eu mor pe designul mancarurilor voastre, ca eu n-apuc mereu sa fac poze, pentru ca vin pofticiosii si-mi fura din mancare , d-apoi sa mai si dichisesc la prezentare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu carne de pui